Voor specialistich advies rondom logistieke uitdagingen in de keten helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze

Logistics

Bespaar en verbeter direct uw logistieke keten

Het tenderen, volledig of gedeeltelijk uitbesteden van uw transportorders, kan met of zonder hulp van een cloudapplicatie.

Er zijn verschillende applicaties beschibaar. Dit stelt u in staat uw workflow te automatiseren. Werken via een platform geeft enorm veel overzicht, controle en gebruiksgemak. 

Tenderen

Wanneer je als bedrijf overweegt om eigen transport uit te besteden of te benchmarken is het wenselijk dat de belangrijke punten ook in het tenderproces zijn meegenomen.

Wat voor een verlader met eigen transport of vaste verlader vaak voor vanzelfsprekend wordt genomen is bij een externe logistiek dienstverlener niet altijd het geval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tracking & tracing, samenladen met andere goederen en specifieke eisen zoals bijvoorbeeld een laadklep etc. 

Veel bedrijven focussen zich direct op de tarieven maar wij raden aan de focus vooral te leggen op de aanvullende eisen en wensen. Zodat er echt appels met appels worden vergeleken! Wij ondersteunen hierbij.

De juiste transportpartner

Veranderende logistieke behoeftes zorgen ervoor dat er soms op korte termijn behoefte kan zijn aan nieuwe of andere transportpartners. Wij kunnen u helpen en begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Volledige operationele uitbesteding

Is uw operationele afdeling nu vooral uitvoerend? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om kosten te verlagen én meer waarde toe te voegen voor uw klant? Wij hebben hier oplossingen voor. Graag laten we u zien wat de mogelijkheden zijn!

U krijgt meer controle en overzicht dan ooit tevoren

Gedeeltelijke operationele uitbesteding

Ook voor gedeeltelijke uitbesteding hebben wij vaak een oplossing, waardoor u zo efficiënt en effectief mogelijk kunt werken

Bespaar en verbeter direct uw logistieke keten​

Import, Export, Douane & Warehousing

Ontzorgen op het gebied van reefer containers

Profiteer van de voordelen van onze control tower, ook bij lagere volumes. Uiteraard met de uitgangspositie om de containers direct na lossing zo snel als mogelijk te ontvangen.

Wat doet de control tower m.b.t de afhandeling van uw containers

Afhandeling douanedocumentatie

Door een geautomatiseerd douaneaangifte systeem wordt de douaneafwikkeling van uw goederen verzorgd.

Keuraanvragen

PD (Plantenziektenkundige Dienst) en NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) worden vanzelfsprekend ook verzorgd.

Aanvragen vergunningen, douaneplanning, procederen

Voor al uw uitdagingen op het gebied van douane en internationale handel kunnen wij u ontzorgen.

Aanvragen vergunningen

Douaneplanning

Procederen

Warehousing

Ook voor specifieke wensen op het gebied van warehousing zijn we u graag van dienst. Voor elk product, klant of eindbestemming kan de juiste keuze mbt de locatie van invloed zijn op uw service, flexibiliteit en kosten.

Koelketen advies & Kwaliteitsinspecties

Uw product optimaal begeleid voor de juiste kwaliteit

Met meer dan 25 jaar ervaring in de versindustrie hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd in Europa, VS, Centraal- en Zuid- Amerika. Hierdoor zijn we in staat om uw op de juiste wijze te adviseren rondom uw koelketen.

Wij adviseren op het gebied van:

Kwaliteitsinspecties

Onafhankelijke kwaliteitscontroles voor iedereen in de keten in de AGF branche. Met overzees fruit en exoten als specialisatie. Het behoud van de kwaliteit van uw groenten en fruit tijdens opslag en verlading is uitermate belangrijk. Wij doorlopen samen met u het hele proces en voorzien u van advies.

Plan uw afspraak