Software en ICT

Wij implementeren branche specifieke software en ICT oplossingen

Vertegenwoordiging

Wij treden op als uw lokaal vertegenwoordigerin de keten.

Markt Expertise

Wij zijn uw specialist in de logistieke sector met jarenlange ervaring expertise

Your Dutch Uncle

Your way together

Onze wereld wordt steeds digitaler, virtueler, zoveel sneller en vraagt om de juiste keuzes met de juiste mensen en partners. Werknemer, consultant, forwarder, vertegenwoordiger, adviseur, partner hoe je het noemt maakt eigenlijk niet uit! Samenwerking in welke vorm dan ook met de juiste mensen en software geeft je rendement wat je verder brengt.

 

Door onze verschillende en brede expertise kunnen wij voor zowel transporteurs, importeurs of exporteurs (verladers) van toegevoegde waarde zijn. Wij bieden te allen tijde een concept van samenwerking wat vereist is en aansluit bij de gezamenlijke behoefte, situatie & budget. Zie ons als een verlengstuk / schakel naar uitvoering (de operatie) waar het doel, onze gezamenlijke taak en uw bedrijfsbelang voorop staan. Dit uiteraard icm de logistiek specialist en de eventuele software oplossing die het beste bij het bedrijf en situatie past.

Onze Diensten

Software
ICT

Sterkte tekst. maximaal 1 alinea.

Doorklik button naar pagina Software & ICT met Lees meer

Your Dutch Uncle

Ons Netwerk

Vertegenwoordiging

Lokaal
Agentschap

Sterkte tekst. maximaal 1 alinea.

Doorklik button naar pagina Vertegenwoordiging met Lees meer

Stappen tot succes

Wij regelen het

01

Leer meer over onze dienstverlening

02

Stem met ons de perfecte service af

03

meer controle over uw processen

RBarendse2

Rubin Barendse

Founder
Supply Chain & Logistics Expert

Klant- en resultaatgerichte teamspeler met ruime ervaring (+20 jaar) in de logistieke sector met de nadruk op het geconditioneerde, groepage wegtransport, business development en sales. Een netwerker die deuren opent waarbij mensen mij omschrijven als mij als een oplossingsgerichte persoon met overtuigingskracht. 

Het plezier in mijn werk haal ik voornamelijk uit het volledig ontzorgen van de klant, het maken en onderhouden van contacten, het uitbouwen van bestaande relaties en het gezamenlijk verbeteren van de workflow, bestaande procedures en service levels.